Wie zijn we?

TOLV is een samenwerkingsverband van Caroline Wiedenhof, Marcel Karreman en Elsemiek Meijs.
Wij helpen met de menselijke kant van verandering, met samenwerking en met persoonlijke ontwikkeling.
Wij zijn allen gecertificeerd als Double Healix beeldtrainer en hebben ruime ervaring als coach en facilitator in een scala aan organisaties.
Ieder hebben we onze eigen specialiteiten, interesses en aansluiting op specifieke doelgroepen.

Caroline Wiedenhof

Warme strengheid, ontwapenende eerlijkheid en verrassende creativiteit zijn de in het oog springende eigenschappen van Caroline.Haar werk doet zij vrolijk, vriendelijk, zo nodig op het scherpst van de snede en altijd met groot respect voor de ander. Beweging, ontroering en helderheid zijn de kenmerken van haar aanpak.
Caroline had verschillende functies als leidinggevende in de publieke en culturele sector. Op dit moment is zij parttime innovatieadviseur/coach bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast werkt zij als auteur en coach vanuit haar bedrijf Duodecima.

Marcel Karreman

Als Marcel zegt ‘zullen we het proberen’, dan spreekt zijn optimisme en pragmatiek. Hij stelt mensen op ieder niveau op hun gemak en speelt moeiteloos in op wat een team of individu nodig heeft, soms confronterend, vaak met een speelse insteek. Hij laat zich daarbij nooit voorstaan op zijn jarenlange ervaring als dramatherapeut en leiderschapstrainer, die hij natuurlijk wel meeneemt. Inspiratie, creativiteit en daadkracht vormen de kern van zijn aanpak. Marcel neemt ervaring mee vanuit een scala van organisaties, zoals de zorg, het onderwijs, de financiële sector en gemeenten. Met zijn bedrijf CHIMP draagt hij als docent en trainer bij aan leiderschaps- en talentontwikkeling.

Elsemiek Meijs

Elsemiek deed ruime ervaring (commercieel en IT-management) op in de corporate wereld. Daar ontdekte ze dat verhalen van mensen haar het meeste boeien. Nu helpt ze anderen om niet alleen te denken maar ook te voelen. Naast oplossingen aan te dragen ook te luisteren. Haar combinatie van analytische scherpte, zachte kracht en sprankelende humor maakt haar tot een zeer effectieve meedenker en voorlever. Als coach helpt Elsemiek vanuit haar bedrijf Spark ondernemers en leiders om de essentie van zichzelf of hun organisatie naar boven te halen, en zich met klanten, collega’s en financiers te verbinden.

Caroline Wiedenhof

Marcel Karreman

Elsemiek Meijs

Filmtips van Caroline:

1. Before Sunrise
(levensvreugde, de comfortzone verlaten)

2. Pleasantville
(acceptatie van diversiteit en onzekerheid)  

3. The Mahabharata
(de innerlijke reis van ieder mens) 

Filmtips van Marcel:

1. O Brother, Where Art Thou?
(leiderschap, op reis gaan en vinden waar je niet naar zoekt)

2. Joy
(vinden van de kracht in jezelf, dienend leiden)

3. The Hours
(verzoening met leven en dood, kunst en levenskunst).

Filmtips van Elsemiek:

1. Dallas Buyers Club 
(worden wie je bent, de geheime wil)

2. Hidden Figures  
(sterk persoonlijk leiderschap, “against all odds”)

3. Saving Mr. Banks 
(“storytellers restore order with imagination”)

“As is a tale, so is life.”

J.K. Rowling