Wat we doen

Verandering, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling

TOLV helpt met de menselijke kant van verandering, met samenwerking en met persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we door middel van coaching, training en procesbegeleiding. Voor mensen die echt bereid zijn om te leren en te groeien, ook als dat betekent dat je eerst naar jezelf, en dan pas naar anderen moet kijken. Dat vergt iets van onze opdrachtgevers. Of het nu om individuen, teams of hele organisaties gaat.

Voor organisaties

Vernieuwen kan een feest zijn, maar vaak is het niet makkelijk om de veranderingen, nodig voor een goed resultaat, met elkaar vorm te geven. Wil je een lerende organisatie ontwikkelen? Zorgen dat mensen zich echt gehoord voelen? Richting bieden? Gezamenlijke waarden naar boven halen? TOLV biedt ontwerp, procesbegeleiding en coaching op maat.

Voor teams

Zoek je als leider of teamlid inzicht en hulp bij het ontrafelen van jullie teamdynamiek? Bij het aan boord brengen of houden van de teamleden? Wil je bouwen aan vertrouwen? Een sfeer van acceptatie en respect neerzetten, terwijl je elkaar tegelijkertijd durft te confronteren met wat beter moet? TOLV biedt teambegeleiding op maat.

Voor jezelf

Wil je als individu een stap zetten in je ontwikkeling? Omdat er iets borrelt of bruist,  zich een nieuwe stap in je leven of loopbaan aandient? Om eens ruimte te nemen om op je eigen verhaal te reflecteren? Of omdat het nu niet lekker loopt? Of wil je je persoonlijke leiderschap voortstuwen? TOLV biedt individuele coaching, talenttrajecten en persoonlijke ontdekkingsreizen aan.

We onderzoeken graag samen welke aanpak past bij je vraag. Als het aan ons ligt werken we daarbij ook met films en verhalen.

Pas op de plaats

Stel je jezelf vragen over wat je verder wilt met werk en leven? Mis je de rust ze te beantwoorden? Pas op de plaats biedt een alternatief voor een sabbatical. Een jaar herbezinning en verdieping terwijl je aan het werk bent. Pas op de plaats is een individueel coachingstraject op maat, met af en toe een film event voor ontmoeting en inspiratie. Instappen kan elk moment.

Meer weten? Klik hier.

TOLV voor een dag

Wil je inspiratie, dialoog, oefening of spiegeling voor een dag? Zodat je team of organisatie energie krijgt voor de volgende stap? We kunnen je heisessie, bosdag, themadag, teambuildingtraject of visieontwikkeling op een verrassende en verdiepende manier vormgeven en faciliteren. Passend bij jouw wensen. Filmfragmenten op maat en verhalen zullen hier een onlosmakelijk onderdeel van uitmaken.

Mountains & Movies

Mountains & Movies is onze ontdekkingsreis in de Zwitserse Alpen of de Belgische heuvels. Overdag maken we veelzijdige wandeltochten: je bent dus heerlijk in beweging en hebt ruim de tijd voor zowel stilte en reflectie als voor gesprekken met elkaar. ’s Avonds zorgen we met filmfragmenten ervoor dat je innerlijk nog meer op reis gaat. Volgende edities: 1 – 3 februari (België) en 20-26 oktober (Zwitserland).

Nieuwsgierig? Klik hier

Foto uit: Boyhood

Filmlezing

Heb je een bijeenkomst met collega’s of netwerkgenoten of een feestje met vrienden? Wil je met elkaar eens op een andere manier kijken naar de wereld? Omdat je iets wilt leren of geïnspireerd wilt worden? Wil je je laten raken door de universele aantrekkingskracht van film? TOLV geeft filmworkshops en filmlezingen op maat.

Interesse? Klik hier.

Foto uit: Youth

“And what you thought you came for 

Is only a shell, a husk of meaning

From which the purpose breaks only when fulfilled

If at all”

T.S. Eliot